Testaccount Service-Hotline

AMPAREX

Brugervenlig og integreret software til styring
af kunder og lager, hvor du har overblikket
og ikke mindst glade og tilfredse kunder.

Optimer din forretning

Med AMPAREX får du en komplet løsning som kan tilpasses netop din forretning. Vi tilbyder systemer for høreklinikker, optikere og terapeuter.

AMPAREX er udviklet i tæt samarbejde med vores kunder, og det har betydet en løsning der fungere i det daglige, og som tilbyder alt det man kan forvente af et moderne system. Workflowet i systemet fra kunde håndtering, lager, regnskab, fakturering og marketing er både fra et teknisk synspunkt, og et bruger synspunkt, meget enkelt og intuitivt at bruge.

På trods af at AMPAREX er en komplet løsning til din forretning og hvor du er sikret konstant udvikling, tilbyder vi systemet til en meget attraktiv pris pr. måned. Dette er muligt fordi vi har valgt at bygge systemet på Open Source og fordi vi i AMPAREX har mange års erfaring indenfor software udvikling. Disse fordele vil vi gerne give videre til dig!

AMPAREX bor i skyen

Med AMPAREX har du altid adgang til systemet, uanset hvor du befinder dig. Alt hvad du behøver er en bredbånds forbindelse.

På grund af arkitekturen i vores løsning, er der ingen tung og ofte fejlbehæftet data replikering - f.eks. hvis du har flere forretninger. Skulle du miste din internetforbindelse, vil du kunne fortsætte igen, uden at miste data.

Med AMPAREX behøver du kun en meget minimal IT infrastruktur i din forretning. Slut med konstant udskiftning af IT udstyr, servere, fejl og dyre konsulentregninger. Med AMPAREX betaler du et fast beløb pr. måned, og du skal ikke bekymre dig om licenser, backup, servere, opdateringer osv. - alt det håndtere vi for dig. 

Du er ikke alene

Når du er skiftet til AMPAREX er du ikke alene! Support er en vigtig del for os, og du kan være sikker på at vi vil hjælpe dig med at bruge programmet på den mest optimale måde, sådan at du kan koncentrere dig om din kerneforretning. Vi kan hjælpe dig via telefon, mail eller fjernsupport direkte på din skærm. Vi tilbyder også support aften og weekend, sådan du ikke sidder fast, der hvor du har mest behov for hjælp.

 

Skift til AMPAREX inden din konkurrent!